Skip to main content

Bij Gerantis staat jouw privacy voorop. - Gerantis

GerantisMenu

Bij Gerantis staat jouw privacy voorop.

Discretie en jouw privacy vinden we bij Gerantis erg belangrijk. Daarom verzamelen we nooit zomaar persoonlijke gegevens en als we het wel doen, communiceren we graag transparant over wat we ermee doen. In dit document lees je er meer over.

Welke gegevens verzamelen we en waarom?

Bij een gewoon bezoek aan onze website verzamelen wij jouw gegevens niet. De informatie die we over onze websitebezoeken meten wordt geanonimiseerd en enkel gebruikt in totaalstatistieken. Je leest hier meer over in ons cookiebeleid.

Wanneer je ons een vraag stelt, solliciteert of ons een opdracht geeft, zullen we uiteraard wel enkele van jouw gegevens verzamelen, gebruiken en opslaan:

  • Voornaam, achternaam en adresgegevens. Die hebben we nodig om je te kunnen antwoorden als je ons een vraag stelt, of om te weten met wie we werken. Deze gegevens slaan we op in ons klantenbestand.

  • Bedrijfsgegevens. De gegevens van jouw bedrijf hebben we nodig als we samenwerken en houden we bij zolang de samenwerking duurt. Ook nadien houden we deze informatie bij, tenzij je ons laat weten dat je dat niet meer wil. Op jouw vraag zullen we jouw persoonlijke en bedrijfsgegevens verwijderen, tenzij we wettelijk verplicht zijn om bepaalde informatie bij te houden (bv. onze facturen, die moeten we bijhouden en daar staat jouw informatie op).

  • Telefoonnummer. Dit houden we bij om contact met je op te nemen als je ons een vraag stelde, wanneer we aan een opdracht bezig zijn voor jou of in een sollicitatieprocedure. 

  • E-mailadres. Dit gebruiken we om dezelfde redenen. En misschien om je een nieuwsbrief te sturen als we denken dat dat relevant is. We overstelpen je niet met deze nieuwsbrieven en begrijpen het als je deze liever niet ontvangt. Dan kan je je eenvoudig uitschrijven. 

  • Rekeningnummer. Dit krijgen we in het kader van een mogelijke samenwerking. We slaan dit nummer niet op buiten onze bankprogramma’s en boekhoudtools. 

  • IP-adres. Dit komen we niet te weten.

  • Informatie in het kader van een sollicitatieprocedure. Je contactgegevens, je cv en motivatiebrief houden we bij voor het geval er een interessante positie vrijkomt voor jou. We houden deze gegevens bij tot het moment je ons vraagt ze te verwijderen. 

We doen er alles aan om je gegevens te beveiligen, zowel technisch als organisatorisch.

Geven we andere partijen toegang tot jouw gegevens?

We verkopen je gegevens nooit aan anderen.

Jouw rechten

Wil je weten over welke gegevens we precies beschikken? 

Je gegevens laten wijzigen of ze laten verwijderen uit onze systemen? Dat kan. 

Neem contact met ons op:

  • Via de post: Bisschoppenhoflaan 645, 2100 Deurne 

  • Via e-mail: info@gerantis.be 

Om zeker te zijn dat jij de persoon bent die je zegt te zijn, hebben we een kopie van jouw identiteitskaart nodig. 

Je vindt meer informatie over je privacyrechten op de website van de Belgische gegevensbeschermingsautoriteit.