Skip to main content

Ondernemen met impact - Gerantis

GerantisMenu

Ondernemen met impact

Bedrijven hebben een verantwoordelijkheid. Ten opzichte van de maatschappij, het milieu en de mens. Bij Gerantis nemen we die verantwoordelijkheid graag op. Zo dragen wij ons steentje bij aan een betere wereld.

Op weg naar een duurzame toekomst

Duurzaamheid in actie

Alle beetjes helpen. Daarom zetten wij ons elke dag opnieuw in om onze ecologische voetafdruk te verkleinen. We digitaliseren dossiers, drukken zo weinig mogelijk af, en moedigen mede-eigenaars aan om via e-mail te communiceren. We hebben ook een waterfontein en gebruiken herbruikbare drinkflessen.

Onze groene strategie

We vergroenen ons wagenpark door over te stappen op hybride en elektrische voertuigen. Voor evenementen kiezen we locaties die inzetten op duurzaamheid. We stimuleren mede-eigenaars om hun gebouwen energiezuiniger te maken met dakisolatie, groendaken en zonnepanelen. 

De G van Goede doelen

Warmathon

In december '23 deden we mee met de Warmathon. Ons team zamelde al lopend en wandelend geld in voor de Warmste Week, de jaarlijkse solidariteitsactie van de VRT. In 2023 stond die in het kader van 'Opgroeien zonder zorgen', een thema dat ons nauw aan het hart ligt.

Kom op tegen Kanker

Onze HR Manager Patrick rijdt al jaren als solorijder de 1000 kilometer voor Kom op tegen Kanker. En omdat we Patrick niet alleen wilden laten trappen tegen kanker, besloten we de 1000 kilometer te sponsoren. Ondertussen zijn we ook aan het trainen om met een eigen Gerantis-team mee te rijden.

Een inclusieve, respectvolle werkplek

Iedereen welkom

Bij Gerantis hechten we veel belang aan inclusie. We zorgen voor toegankelijke voorzieningen voor mensen met een handicap. Daarnaast bevorderen we diversiteit onder onze collega's. Iedereen is welkom en mag helemaal zichzelf zijn.

Open en eerlijke communicatie

Ethiek en transparantie zijn essentieel. We zorgen bij het beheer van onze gebouwen voor open en eerlijke communicatie over zowel financiële als operationele zaken. Via de Dobby-app krijgen mede-eigenaars toegang tot alle relevante informatie en blijven ze op de hoogte.

Focus op welzijn en groei

Het welzijn en de persoonlijke groei van onze medewerkers staan centraal. Bij ons krijgt iedereen een mentor die hem of haar begeleidt en ondersteunt. En met de Gerantis Academy bevorderen we de persoonlijke en professionele ontwikkeling van onze mensen.

Ondersteuning van gezondheid en flexibiliteit

We bieden een uitgebreid gezondheidszorgplan als onderdeel van ons verloningspakket, en we ondersteunen een gezonde werk-privébalans met flexibele werktijden en teleworking. Ergonomische werkplekken verminderen lichamelijke belasting, en we bieden allerlei ontspanningsmogelijkheden.

Betrokkenheid en participatie

Bij Gerantis vinden we betrokkenheid en participatie erg belangrijk. We organiseren regelmatig teambuildings om de teamgeest te versterken. En via ons Gerantis Talent Management Team worden onze medewerkers betrokken bij bedrijfsbeslissingen. Zo kan iedereen zijn of haar stem laten horen, en bouwen we samen Gerantis.

Neem contact op

Wij praten graag met elke speler die naar onze sector kijkt met een bril van morgen.