Skip to main content

Beheer met perspectief - Gerantis

GerantisMenu

Beheer met perspectief

Bij Gerantis beheren we gebouwen met een blik op de toekomst. En met ambitie. De meest professionele, competente en proactieve partner, dat willen we zijn voor elke eigenaar, vastgoedontwikkelaar of vereniging van mede-eigenaars.

Wij zijn Gerantis

Een professioneel en duurzaam beheer van gebouwen in al zijn facetten, daar staan we voor. Als syndicus en rentmeester werken we op het kruispunt van technisch, financieel, juridisch en administratief beheer. Ons terrein is zowel het residentieel als het commercieel en zorgvastgoed. We investeren voortdurend in het talent van onze medewerkers, in gedegen sectorexpertise en in technologische innovatie.

Meer over ons

Technologie

De toekomst is nu.

Door digitalisering en met nieuwe technologieën creëren we meer waarde en meer eenvoud voor iedereen die betrokken is bij het beheer van een gebouw en het leven in een gemeenschap. Heldere communicatie met mede-eigenaars, realtime-informatie over het verloop van projecten en een proactief onderhoud van installaties via internet-of-things toepassingen, we maken het allemaal mogelijk.

Technologie als motor

Diensten

Het hele pakket

Onze diensten omvatten syndicusactiviteiten, rentmeesterschap en verzekeringen gerelateerd aan vastgoedbeheer. Ons team is multidisciplinair en combineert grondige expertise met jarenlange praktische ervaring in alle facetten van het beroep.

Bekijk onze diensten in detail
Syndicus

Als syndicus beheren we de gemeenschappelijke delen van een gebouw. In opdracht van de vereniging van mede-eigenaars voeren onze experten een aantal belangrijke taken uit: het technisch beheer van het gebouw, het juridisch beheer van procedures en het administratief en financieel beheer van de vereniging.

Rentmeester

Als rentmeester beheren we de privatieve delen van gebouwen zoals een appartment of handelspand. Onze rentmeesters voeren een aantal belangrijke taken uit in naam van de eigenaar: het verhuren en het in goede staat houden van het onroerend goed, de eigenaar vertegenwoordigen tegenover huurders, leveranciers en de vereniging van mede-eigenaars.

Verzekering

Als verzekeringsmakelaar onderhandelen we de beste voorwaarden voor alle soorten verzekeringen die verband houden met vastgoedbeheer. Met onze jarenlange ervaring in de sector kennen we de noden van de verschillende organen binnen de vereniging van mede-eigenaars door en door. Ook individuele mede-eigenaars en bewoners zelf staan we bij. Bij schadegevallen, als er expertises moeten gebeuren of bij het regelen van uitbetalingen coördineren onze makelaars het hele proces.

Netwerk

Ons kantorennetwerk

Ons netwerk van kantoren groeit sinds 2019 en breidt zich uit over het hele land. Elk van onze kantoren heeft zijn eigen geschiedenis en kennis van de lokale markt. Samen delen ze dezelfde visie en gebruiken ze dezelfde performante technologie.

carrières

Carrière met perspectief

Bij Gerantis maak je deel uit van een groep experts in uiteenlopende domeinen. Samen innoveren we de manier waarop we vastgoed beheren. Zowel op kantoor als op het terrein. Met technologie en met mensen. Een carrière bij Gerantis biedt perspectief.

Check onze vacatures

Neem contact op

Wij praten graag met elke speler die naar onze sector kijkt met een bril van morgen.